Problemer med vinduer i Hans Nordahls Gate 88-94 ??

En del beboere i HNG 88-94 har problemer med mekanismene i vinduene slik at vinduene vanskelig lar seg åpne og lukke. Videre har enkelte opplevd at det danner det seg is og dugg på innsiden av det ytterste glasset i vinduene i vinterhalvåret. Har du opplevde problemer med dine vinduer?

Styret i HNG 88-94 ønsker å kartlegge omfanget av disse (og eventuelle andre) problemene.

Vinduer er del av leilighetene og således er det opp til hver seksjonseier å reklamere på feil og mangler, men viser det seg at problemene til stede i flere leiligheter vil styret vurdere om sameiet skal gjøre en felles reklamasjon til utbyggeren JM. 5-års fristen for reklamasjoner utløper i 2019.

Ønsker du å melde fra om feil, så send en e-poste til styret: styret88-94@www.hansnordahlsgate.no eller bruk kontaktskjemaet på siden.

Styret i HNG 88-94

Bookmark the permalink.