Markiser i HNG 32-34 2020

Hei!
Styret har i år tatt en ny gjennomgang av leverandør av markiser. Pristilbudet vi mottok i fjor har økt en del og vi har derfor innhentet tilbud fra ulike aktører for å undersøke prisnivået nærmere.
Vi har besluttet at dersom noen vurderer å montere markise i år, kan man undersøke nærmer med den leverandøren man selv ønsker.
Det eneste kriteriet er at alle holder seg innenfor lik farge på duken, tilsvarende den vi mottok i fjorårets tilbud fra Markisemannen. Fargekode 338398 og steer 16000 som er en duk med en mørk grå farge og selve markisen i en lys grå farge. Man kan eventuelt vise til tilsvarende farge som de som allerede er montert i sameiet. Det viktigste er at fasaden ser ryddig ut. Markisen skal da monteres på lik måte som de som allerede er montert fra før. På betongen over balkongen.
Ta kontakt med styret dersom dere skulle ha noen spørsmål til dette.
Mvh. Styret
Bookmark the permalink.