Postkasse-skilt bestilling

Informasjon vedrørende bestilling av postkasseskilt

 

Beboere i Hans Nordahls gate 68-70 bestiller selv skilt til postkassen og dekker kostnaden for skiltene. Det er plass til to skilt på postkassen. På hver av skiltene er det plass til to linjer med tekst (to navn). Dere velger selv hvordan navnene plasseres på skiltene.

 

Benytt lenken under for å komme til siden for bestilling av postkasseskilt. Skiltene skal være 79x17mm og ha svart bakgrunn med hvite blokkbokstaver. Skriv inn ønskede navn med blokkbokstaver i feltene for tekst. Klikk så på «Legg i handlekurv». Dersom dere ønsker å bestille to skilt klikker dere videre på «La meg handle mer». Fyll inn teksten på det andre skiltet og klikk igjen på «Legg i handlekurv». Sjekk at korrekt antall skilt er lagt i handlekurven og at navnene stemmer. Fullfør så bestillingen.

 

https://www.skiltservice.com/products/postkasseskilt-79x17mm-svart-plate-med-hvit-tekst

 

Ta gjerne kontakt med styret ved spørsmål.

 

Bookmark the permalink.